• +31 6 31 63 31 31
  • info@kleinman-security.nl

Evenementen Beveiliging

Evenementen Beveiliging

Bij ieder evenement, groot of klein, is het van belang dat de beveiliging goed geregeld is. Want waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan er veiligheidsrisico’s. Wat zijn deze risico’s? Dat is een vraagstuk waar jij misschien niet direct een antwoord op hebt en wat daardoor veel tijd in beslag kan nemen. Die tijd kun jij natuurlijk beter besteden aan het organiseren van je evenement, maar laat evenementen beveiliging nu net onze specialiteit zijn.Bij Kleinman Security zetten we ons al jaren vol overgave in voor de veiligheid rondom evenementen. Onze ervaren professionals nemen je alle zorg uit handen, zodat jij je rustig met andere dingen bezig kunt houden. Bovendien weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij evenementen beveiliging en hoe fijn het is om daarvoor met een en dezelfde partij te kunnen schakelen. Daarom bieden we naast beveiligers bijvoorbeeld ook portofoons, veiligheidshekken en EHBO-diensten aan. Alles om de beveiliging van jouw evenement van begin tot eind te kunnen verzorgen.

 

 

Evenementen Beveiliging bij Kleinman Security , wat betekend dat voor u?

–  Een heldere samenwerking met een van de beste beveiligingsbedrijven van het noorden.
–  Persoonlijk contact met onze ervaren professionals, die 24/7 beschikbaar zijn voor hulp en advies.
–  Gekwalificeerde, representatieve en gastvrije beveiligers die er alles aan doen om jouw evenement succesvol te laten verlopen.

 

 

Onze evenementen beveiligers zijn…

–  Altijd alert en proactief.
–  Zeer flexibel en altijd in staat om in te spelen op onverwachte situaties.
–  Op de hoogte van alle actuele kennis en onderwerpen op het gebied van evenementen beveiliging.
–  Gastvrij, sociaal en representatief.

 

Onze extra’s – wij…

–  Werken zeer nauw samen met onze klanten en we staan 24/7 klaar.
–  Bij de selectie van onze beveiligers houden we altijd rekening met de identiteit en gewenste uitstraling van uw evenement.
–  Verzorgen de beveiliging van uw evenement volledig, van het in kaart brengen van de veiligheidsrisico’s tot het leveren van de juiste beveiligers en materialen.

 

Bent u benieuwd naar de veiligheidsrisico’s omtrent uw evenement? Neemt u gerust en vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Onze beveiligers op jouw evenement

Een geslaagd evenement valt of staat met een goede sfeer. Een warm welkom en een veilig gevoel helpen daar natuurlijk aan mee. Onze beveiligers worden dan ook niet alleen geselecteerd op hun kennis en ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging, maar worden ook beoordeeld op hun representativiteit, uitstraling, gastvrijheid en sociale vaardigheden. Ze moeten passen bij de visie van Kleinman Security en bij de gewenste uitstraling van jouw evenement. Wij zullen nooit een willekeurige beveiliger op jouw evenement plaatsen, maar zullen altijd op zoek gaan naar de juiste beveiligers

.