• +31 6 31 63 31 31
  • info@kleinman-security.nl

Object Beveiliging

Object Beveiliging

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of andere organisatie. Door een professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen, zoals Kleinman Security, bent u verzekerd van een voortgang van de bedrijfsprocessen. Objectbeveiliging omvat verschillende beveiligings-, receptie- en portierdiensten. Wat er voor u ook van belang is: op het gebied van objectbeveiliging is Kleinman Security uw professionele en vakkundige partner.

Taken van objectbeveiliging

  • Er kunnen verschillende taken bij een objectbeveiliging van belang zijn. Geen enkele beveiligingstaak is wat dat betreft hetzelfde. Samen met Kleinman Security brengt u in kaart welke diensten en taken er voor u van belang zijn. De volgende onderdelen behoren onder andere tot het dienstenpakket dat Kleinman Security in het kader van objectbeveiliging voor u kan verzorgen:
  • Het uitvoeren van controlerondes kan bij objectbeveiliging een belangrijke taak zijn. Op de door u gewenste tijden wordt een controleronde uitgevoerd, zodat een constante en goede objectbeveiliging verzekerd is.
  • Receptiedienst en bezoekersregistratie. Veel bedrijven en organisaties werken met een receptie en bezoekersregistratie om de veiligheid te verhogen. Als bedrijf of instelling wilt u graag zeker weten dat ongewenste gasten buiten de deur worden gehouden. Een accurate bezoekersregistratie draagt daar zeker aan bij. Vanzelfsprekend weten de beveiligers van Kleinman Security een goede beveiliging te combineren met een vriendelijke ontvangst, die past bij het bedrijf of de instelling.
  • EHBO en BHV behoren vaak tot het belangrijkste takenpakket van een goede beveiliger. Bij objectbeveiliging kan hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen van groot belang zijn. Alle beveiligers van Kleinman Security zijn op dit gebied goed geschoold en worden regelmatig op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen, zodat een goede hulpverlening is verzekerd. Ook kunnen onze beveiligers in geval van nood reanimatie toepassen. Bent u op zoek naar gecertificeerde EHBO’ers of BHV’ers, dan bent u bij Kleinman Security dus aan het juiste adres.